Bel direct: 088 - 0122000
Home

Direct snel zoeken
Hypotheek nodig?
5 jaar vanaf 2,95%
10 jaar vanaf 3,95%

STAPSGEWIJS "EENVOUDIG UW WONING VERKOPEN"

Als u heeft besloten om uw woning te willen gaan verkopen, komt er meer bij kijken dan u denkt. Er komt immers veel op u af en u dient met veel bijkomende zaken rekening te houden. Onze TopHuys.nl makelaars zullen u maximaal ondersteunen en zullen grotendeels alles uit handen nemen. Het is raadzaam om onze aanvullende informatie in de bijlage eerst door te lezen.

Huis aanmelden

Zodra u interesse heeft om uw woning te willen gaan verkopen en onze werkwijze spreekt u aan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of op kantoor bij een van de TopHuys.nl makelaars in uw eigen regio. Wij zijn voor u bereikbaar op 088-0122000 of via info@tophuys.nl.  

Het eerste oriëntatiegesprek

U krijg een eigen persoonlijke makelaar uit uw eigen regio toegewezen. Ook is het goed mogelijk dat dit uw eigen vertrouwelijke financiële tussenpersoon is die met TopHuys.nl samenwerkt en u zijn makelaarsdiensten aanbiedt, dat is wel zo vertrouwd. In een persoonlijk gesprek zal de makelaar zijn werkwijze en zijn toegevoegde waarde en het verkooptraject met u doornemen.Download bijlage "stapgewijs uw woning verkopen"                                 

 

Direct een afspraak? klik hier

Inloggen


Registreren?

Wij plaatsen uw huis ook op:

Wilt u teruggebeld worden?

Dhr. Mevr.